Jag som driver Ordarkitekten heter Anna Mellstrand – utbildad marknadsförare, webbredaktör och skribent med rötterna i Dalarnas skogar. I dag bor jag i Stockholm, men jobbar med kunder i hela Sverige.
Efter att ha arbetat flera år med marknadsföring och kommunikation, bland annat inom förlagsbranschen, växte drömmen om att starta eget inom det jag brinner för – text och kommunikation. Och så föddes idén till Ordarkitekten.

Namnet Ordarkitekten är en lek med ord och anspelar på att bygga något med ord. Det sammanfattar min tanke med företaget – att kombinera min kunskap om marknadsföring med skrivarhantverket för att skapa riktigt bra kommunikation.

Men vad är ”bra kommunikation”, undrar du kanske? Min övertygelse är att det alltid avgörs av sammanhanget. Vem är mottagare? Vad är målet? En välformulerad hemsidestext som inte talar till besökaren är inte en bra text, hur tjusiga orden än är. Hur frekvent uppdaterad ditt företags Facebook-sida är spelar ingen roll om din målgrupp hänger på Twitter.

Därför börjar ett bra jobb alltid med bra och tydlig kommunikation med dig som uppdragsgivare. Du är den som bäst känner ditt företag och dina målgrupper. Jag är den som hjälper dig att göra rätt saker för att nå ut.

Vad är bra kommunikation för just dig? Hör av dig så pratar vi mer.